We Are Rockin’ Those Olympics!

Totally not related to investing, saving or frugality…well…there’s a lot of gold involved! šŸ˜‰ The Netherlands are rockin’ those Olympics. We’ve already got 8 medals.

How’s your country doing?

Love,

Mrs EconoWiser

Advertisements

4 thoughts on “We Are Rockin’ Those Olympics!

 1. Iforonwy

  Team GB are showing well. I love watching the Dutch speed skaters. Reminds me of the book Hans Brinker and the Silver Skates that I loved as a child.

  Reply
 2. ano

  Even een vraag over Binck bank. Een tijdje terug schreeft je dit: .Iā€™ve just switched my favourite from the FTSE All-World to Total Stock for obvious reasons. Volgens mij heb ik gelezen dat je uiteindelijk toch gestort hebt in FTSE All World. Wat is de reden geweest om daar toch voor te kiezen?

  Reply
  1. econowiser Post author

   Oh ja, dat is nog steeds mijn favoriete fonds VTI…maarrrr da’s in dollars en ik ben er nog niet uit of en met welke broker ik dat wil gaan doen. Binck is te duur voor transacties in dollars. Voor transacties zijn de prijzen ok. Maar daar staan mijn euro’s wel weer veiliger, bij een Nederlands bewaarbedrijf. En het feit dat het in euro’s is, is voor mijn gevoel ook weer wat handiger. Maar, daar heb ik dan wel weer een dividendlekkage, wat ook niet handig is. Maar ik dacht dat het in elk geval beter was om te beginnen met grotere bedragen in fondsen gooien dan eeuwig wachten. Ik hoop dat ik snel een knoop door kan hakken met de dollars. Hangt ook van de manlief af…

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s